Grattis! Vad kul att ni skall gifta er!

Ett bröllop är en av de mest minnesvärda dagarna som finns. Ett par som ingår ett äktenskap har alla något unikt som är värt att visa upp och fira. 
För mig som fotograf är det otroligt viktigt att fånga de där naturliga, lyckliga och härliga stunderna under bröllopsfotograferingen, vigseln och bröllopsfesten. 
Då detta är en av er viktigaste dag så fotograferar jag helt efter era önskemål när det gäller tider, platser och situationer. För att ni skall känna er bekväma och kunna lita på mig som fotograf så träffar jag alltid de brudpar jag skall fotografera för ett möte en tid innan bröllopet, där går vi igenom era önskemål, förväntningar och tankar inför er stora dag.

En bröllopsdag är alltid värd att minnas!

Tidigare bröllopspar säger:

”Tack för att du fick oss att känna oss avslappnade. Alla tycker att du var supertrevlig. Vilka fantastiskt bilder! Tack!!”  
– Niclas och Natalii, 2018-08-11


”Återigen tackar vi dig för att du förevigade vår dag och tog superfina bilder. Vi är verkligen nöjda och du kommer att få våra rekommendationer framöver!” 
– Richard och Vendela, 2016-08-20

Pris:

Ingen bröllopsdag är den andra lik och av den anledningen har jag inga fasta paketpriser. Det är helt och hållet ni som bestämmer vad som passar just er när det gäller stunder på dagen som ni önskar att föreviga och dess innehåll. Tveka inte att kontakta mig för vidare information och priser anpassat till just era önskemål.